Hvem er vi i Quilteboks?

Wenche er eier og designer i quiltebutikken www.northernquilts.no. Hun lager oppskrifter på broderusk og quiltemønstre. I tillegg designer hun stoffer for MODA fabrics i USA, og er redaktør for Nordens største quilteblad; Quiltemagasinet. Mye å gjøre altså! Heldigvis har hun hjelp i butikken!
Marie er uvurderlig butikkhjelp med sans for stoffer og farger – og henne treffer du som regel hvis du ringer til Northern Quilts. Hun har ansvar for pakking og utsending av ordrer og Quiltebokser- og kan svare på det meste! Hun er aktiv på våre Facebooksider og svarer deg hvis du sender oss en DM.

Northern Quilts er lokalisert med en fin quiltebutikk i Steinkjer, i Trøndelag i Norge. Vår butikkadresse er Kongens gt. 30, i 2.etg. Her er det luft under taket så alle gode ideer får sveve fritt, og mange av våre quiltemønstre er utstilt.

Om du vil, så kan du besøke oss der: Åpen butikk tirsdag og torsdag 12-16, og lørdag 10-14. Sjekk våre websider www.northernquilts.no eller våre FB-sider for åpningstider ved høytider og i ferietiden! Vi har skolebarn og familie, og jobber mye utenom åpningstidene, så av og til holder vi stengt! Men, hvis du vil besøke oss utenom åpningstid, så kan du sende oss en email eller melding via FB-sidene. Vi tar gjerne imot quiltegrupper eller sygrupper, og vi kan tilby teknikkdemo eller rett og slett en inspirasjonsvisning!

Personvern: Både NorthernQuilts og Quilteboks.no følger de nye reglene for personvern. Her kan du lese mer.

Kontakt oss: lykke@quilteboks.no