Spørsmål & Svar

Hva inneholder Quilteboksen?

En quilteboks inneholder utstyr, mønster og tilbehør til quilting og lappeteknikk. Innholdet varierer fra gang til gang. Som regel vil du får mønster på engelsk, tilbehør, en stoffpakke og kanskje utstyr som tråd, nåler. Det skal være litt overraskelse også! I tillegg produserer vi et norsk Northern Quilts-mønster, hvor vi bruker noe av stoffene eller utstyret som er i quilteboksen. Det er ikke komplette pakker (du skal bruke litt av det du har fra før også!) men vi garanterer at du vil bli inspirert! Abonnenter på Quilteboks får Northern Quilts-mønsteret FØR det kommer i vanlig salg. Vi garanterer at du får produkter av høy kvalitet fra internasjonalt anerkjente produsenter – og vi er sikker på at du vil bli inspirert og utfordret av pakkene vi setter sammen!

 

Pris & Betaling:

Vi kjøper inn varer fra produsenter og grossister i utland, og kan derfor tilby en god pris i forhold til vanlig utsalgspris. Prisen du ser her på websiden inkluderer frakt i Norge (som i 2018 er kr 85,-). Utsalgsverdien på innholdet i quilteboksen er over 750 kroner, så du sparer mye! Bestiller du 3-pakker eller 6-pakker så sparer du ennå mere i forhold til 1-pakk-prisen. Orden må betales via Paypal, til konto eller via VIPPS i sin helhet, før vi sender quilteboks til deg. Bestiller du via websiden betaler du med PayPal. Ønsker du å bruke Vipps eller direkte innbetaling til konto tar du kontakt via e-post.

 

Forsendelse:

Quilteboksen sendes ut 9 ganger i året: Alle måneder unntatt JULI (sommerferie), NOVEMBER og DESEMBER (juleforberedelser og adventskalender). Det betyr at om du bestiller 3-pakk Quilteboks tidlig i mai, så får du automatisk tilsendt pakke i mai, juni og august.

 

Påmelding:

Du kan bestille Quilteboksen her på websiden, eller sende oss en EMAIL, eller sende oss en melding på FB-sidene til Northern Quilts. Vi kontakter deg for adresseopplysninger og betalingsinformasjon. NB: Nå i oppstarten er det et bregrenset antall plasser. Det vil si at det kanskje blir venteliste på quilteboksen, om vi blir overtegnet. Vi tar kontakt med deg i såfall!

 

Utland:

Vi sender pr idag IKKE til land utenom Norge (og det er ikke mulig å velge annet land enn Norge på websiden). Dette er fordi fraktkostnad/porto blir høy, og vi ikke kan ta ansvar for forsendelsen m.h.t. fortolling og postgebyrer som evt tilkommer. Om du vil vite mer- eller ønsker å bestille (og er villig til å ta ansvaret), så send oss en EMAIL.

 

Avbestilling:

Du kan når som helst avslutte abonnementet, men vi refunderer ikke innbetalt beløp. Hvis du bestiller 1-pakk Quilteboks, så får du en boks. Vi sender deg en melding med spørsmål om du ønsker å fortsette, men vi holder ikke av plassen din… så hvis det er overtegnet, så kan det hende du kommer på ventelista. Om du har bestilt og betalt for 6-pakk Quilteboks, og noe skjer slik at du ønsker å avbestille quilteboksen, så må du sende oss melding om det. Gjenstående beløp vil ikke bli refundert, fordi vi allerede har planlagt og kjøpt inn varer til boksen. MEN- vi vil gjerne sende den til en annen- så du kan sende oss en adresse til en venninne eller en sygruppe- så sender vi din boks dit! Er du usikker på hvor mange bokser du ønsker, så anbefaler vi at du tester ut EN boks, og så bestiller du nytt abonnement med flere bokser når du mottar den første boksen- og du ser om du er fornøyd!

 

Personvern:

Quilteboks.no følger de nye personvernreglene. Vi vil ikke selge dine opplysninger til tredejepart. Her kan du lese mer

 

Kontakt oss:

Lurer du på noe? Vil du kjøpe tidligere bokser? Ta kontakt med oss!

Ros eller ris, ønsker eller tips- vi hører gjerne fra deg! EMAIL.